Vormgeving van start

on

De afgelopen week hebben we een flinke stap gezet wat betreft de vormgeving. We hebben een nieuwe enthousiaste ervaren dame gevonden voor de aankleding van de personages. De decorploeg is deze week bij elkaar geweest en wij zijn bezig met de afdekvloer en geluiddempende gordijnen.

We hebben een nieuwe enthousiaste ervaren dame gevonden voor de aankleding van de personages: Aafje Ippel uit Tiel. Angèle Dohmen, beeldend kunstenares in Tricht, die voor ‘Het water komt…’ de kleding verzorgde, kan dat voor WIND! helaas niet doen. We zijn vanaf begin januari op zoek geweest naar een goede vervanger. Die hebben we nu gevonden. Gelukkig! Binnenkort besteden we hier wat meer aandacht aan Aafje Ippel en haar ‘creatieve’ historie.

De decorploeg kwam deze week voor het eerst bij elkaar. De eerste schetsen op basis van de gesprekken met de regie zijn besproken, vertaald naar materialen, naar hoe we dat gaan aanpakken en wat we dan nodig hebben. Erik, Henk en Johan vormen samen met Ton de kern. Heb je interesse om mee te bouwen, meld het via de site. Timmerlieden, huisschilders, alle handige handen zijn welkom. En we zoeken nog een goede werkplaats om te bouwen en schilderen. Iemand een suggestie? Liefst zo dicht mogelijk in de buurt van het dorpshuis.

Ook zijn we bezig met de afdekvloer en geluiddempende gordijnen. Aanstaande dinsdag is er een gesprek op het gemeentehuis over de details van de subsidie vanuit Leesbaarheidsgelden. Dan kunnen de offertes voor de afdekvloer en de gordijnen naast elkaar gelegd worden. Wordt vervolgd…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s