Stem ook op WIND! vanaf begin april.

on

Voor de bouw van het decor, het vervaardigen van de kostuums, voor de huur van het licht en geluid en inrichting van de zaal is al een groot deel van het subsidiegeld binnen. Maar… we hebben helaas nog niet alles gekregen dus we moeten aan de slag om de benodigde gelden te verwerven. Daar kun jij bij helpen!

“Een aandeel in de Betuwe” is een actie/campagne van de Rabobank West Betuwe en daar hebben wij voor WIND! ook een aanvraag ingediend. Rabo-leden van Rabobank West Betuwe die echt lid zijn, en dus niet alleen rekeninghouder, kunnen vanaf begin april stemmen op een van de ingediende projecten. 


Je kunt als je een Rabobank-rekening hebt makkelijk en zonder kosten ‘lid’ worden. Wanneer je dit doet vóór 1 april mag je tot 30 april je stem uit brengen op twee projecten. Een stem levert misschien wel € 10 op. Het zou heel mooi zijn als we door jouw steun of die van familie en vrienden nog wat extra wind in de zeilen zouden kunnen krijgen. Wordt Rabo-lid in februari en maart en stem in april. Meer info.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s