ARTISTIEK TEAM

Wij, de initiatiefnemers, wonen bijna allemaal in de gemeente Geldermalsen en werken daar of elders in het land. Een aantal van ons heeft een afgeronde kunstopleiding gevolgd: theater, muziek of beeldende kunst. Een aantal anderen heeft een heel andere achtergrond maar wel een hobby of betrokkenheid die past binnen dit project.  Met hetzelfde artistieke team en meer dan 100 inwoners van Tricht en omgeving hebben wij in 2014 en 2015 de voorstelling ‘Het water komt’ gemaakt. Wij zijn:

Petra van den Brand, regisseur: opleiding Theater HKU, verbonden als theatermaker aan de v.d. Hoevenkliniek in Utrecht. Woonachtig in Tricht.

Irene van Helden, liedtekstschrijver: opleiding geschiedenis, nu werkzaam bij wetenschappelijk onderzoeksbureau. Freelance liedtekstschrijver. Woonachtig in Tricht.

Greet Mertens, tekstschrijver en regisseur: opleiding theater Hogeschool Fontys in Tilburg, nu werkzaam als coach, trainer en regisseuse. Woonachtig in Geldermalsen.

George Pancras, componist/musicus: opleiding lichte muziek Utrecht, uitvoerend musicus (Willem Breukercollectief e.a.) en daarnaast verbonden als muziekdocent aan diverse instellingen. Woonachtig in Tricht.

Ton van Vlijmen, produktieleiding: 30 jaar verbonden aan de Faculteit Theater van de HKU, daarna directeur van twee basisscholen, inmiddels gepensioneerd maar nog steeds actief binnen (koor)muziek en theater. Woonachtig in Tricht.

Advertenties