SPONSORS EN FONDSEN

WIND! kan worden gemaakt dankzij de steun van het Fonds voor Cultuurparticipatie, VSBfonds, het Prins Bernhard Cultuurfonds, Koninklijke Nederlandse Heidemaatschappij en de Gemeente Geldermalsen.

vsbfonds-pay-off-webVSBfonds ondersteunt initiatieven die bijdragen aan een samenleving waarin iedereen actief meedoet, zich betrokken voelt en de kans heeft persoonlijk en maatschappelijk te groeien. Het fonds is actief op drie gebieden: Mens & Maatschappij, Kunst & Cultuur en Beurzen voor studenten die in het buitenland verder willen studeren of onderzoek doen.

PrintHet Fonds voor Cultuurparticipatie stimuleert de actieve cultuurdeelname in Nederland. Het fonds draagt bij aan een open samenleving waarin mensen van alle leeftijden en achtergronden hun creativiteit kunnen ontwikkelen. Dit doet het fonds door mensen, organisaties en overheden te ondersteunen en met elkaar te verbinden. Meer info op: Jij maakt het mee!

Het Prins Bernhard Cultuurfonds is bevlogen logo-prins-bernhard-cultuurfonds_rgb_logokopiepleitbezorger van cultuur, natuur en wetenschap. Met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen stimuleert het fonds bijzondere initiatieven.

geldermalsen_logo

logo-knhm-kern-met-pitKern met Pit daagt mensen uit die een droom hebben voor hun eigen buurt, dit binnen een jaar te realiseren: van het opzetten van een buurtmoestuin tot het organiseren van een dorpstoneelstuk. Als het je directe omgeving maar verbetert of een impuls geeft. Kern met Pit is een initiatief van Koninklijke Nederlandsche Heidemaatschappij.


Eldee Expo Experts
uit Geldermalsen is één van Nederlands oudste en logo_eldee_PMSgrootste standdesign en standbouwbedrijven. Toonaangevend in klanten, kwaliteit en werkwijze. Eldee levert belangeloos een belangrijke bijdrage aan de bouw en vormgeving van de expositie in het Dorpshuis.

 

Logo-BB Het Museum Bescherming Bevolking (MBB) is de organisatie die het erfgoed van de voormalige organisatie Bescherming Bevolking verzamelt, conserveert en presenteert. Het MBB is opgericht om de huidige samenleving inzicht te geven in het belang van de organisatie Bescherming Bevolking (B.B.) gedurende de Koude Oorlog. Het MBB heeft twee bezoekerslocaties: Commandopost Rijswijk en Commandopost Grou  in Friesland.

Advertenties